Bilkörkort Nya Trafikskolan Lidköping

Bilkörkort

Om du vill ta ett bilkörkort så erbjuder vi dig körlektioner, teorikurs och allt som du behöver för att känna dig trygg och säker för att kunna stå på dina egna ben efter utbildningen.

Läs mer
Motorcykel

Motorcykel

Att sätta sig på en motorcykel och åka iväg en härlig sommardag eller att åka ut och åka en tur med sina vänner kan vara bland det bästa som finns. Vi hjälper dig att ta MC-kort, alla behörigheter.

Läs mer
AM-körkort Nya Trafikskolan Lidköping

Moped

Ett körkort för moped underlättar vardagen för många, särskilt om du vill kunna köra till jobbet eller skolan. Ett AM-körkort ger rätt att köra moped klass I, klass II och även traktor och motorredskap klass II.

Läs mer
Släpvagn Nya Trafikskolan Lidköping

Utökad behörighet (BE och B96)

BE och B96 är körkort med utökad behörighet. BE är till för dig som inte vill känna dig begränsad varken vid val av bil eller släp och B96 är för er som bytt till en lite större bil eller lite större släpvagn.

Läs mer
Introduktionsutbildning Lidköping

Introduktionsutbildning

När du ska övningsköra privat för behörighet B så behöver både handledare och elev genomgå en giltig introduktionsutbildning. Vi håller i dessa regelbundet.

Läs mer
Teorihjälp

Teorihjälp

Om du behöver extra hjälp med teorin inför kunskapsprovet så finns vi självklart här för dig. Det kan vara att vissa delar är svåra att förstå, eller om du vill ha hjälp att rama in helheten.

Läs mer